ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ- ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιατί υποψήφιος με τον Άλλο Δρόμο;

Μάι 19th, 2014 | By | Category: Άρθρα - Συνεντεύξεις, Ιστολόγιο

Γιατί κατάλαβα από την πρώτη ανοιχτή συνάντηση ότι η νεολαία μπορεί να έχει λόγο και δεν χρειάζεται να περιμένει από τους παλιούς, εκείνους που μας έφεραν στην απόγνωση, το μέλλον. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να εκλεγώ.

Είμαι υποψήφιος γιατί είμαι ένας από όλους μας στον «Άλλο Δρόμο» που δουλέψαμε μαζί σε θεματικές επιτροπές για να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για τον δήμο με γνώμονα την ποιότητα ζωής και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, μαζί με αυτούς και όχι εξ ονόματός τους. Γιατί η πολιτική δεν γίνεται μόνο με τους όρους που γνωρίζαμε και βλέπαμε να κυριαρχούν γύρω μας.

Γιατί μοιράστηκα την αγωνία και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο με μέλη του Άλλου Δρόμου που έγιναν πολύ γρήγορα συναγωνιστές μπροστά σε μία κοινή μάχη. Τη μάχη ενάντια στη μοιρολατρία, την απομόνωση της νέας γενιάς, τον αποκλεισμό της από τη ζωή και την εργασία. Για όλ’ αυτά παλεύουμε μαζί και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και μετά τις εκλογές. Ο Άλλος δρόμος είναι ο δικός μας δρόμος, για τον τόπο και τις ζωές μας.

Γιατί με τον Στράτο Γεωργούλα;

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης, Στράτος Γεωργούλας συμβολίζει και περικλείει ως άνθρωπος όλους τους παραπάνω λόγους. Είναι το νέο που έρχεται και θα νικήσει.

10255853_528913207219538_6562952297344598168_nΩς πανεπιστημιακός συναναστρέφεται καθημερινά τη νεολαία που αγωνιά, ως εργαζόμενος έχει δώσει τις δικές του μάχες, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα. Η προϋπηρεσία του στην αυτοδιοίκηση ως εργαζόμενου αποδεικνύει εμπράκτως την εμπειρία που διαθέτει για να διοικήσει τον δήμο Λέσβου. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από όλους εκείνους που μετέτρεψαν το δήμο σε τσιφλίκι τους, μετατρέποντας συμπολίτες μας σε εργαζόμενους των δύο μηνών. Αντίθετα όλοι εκείνοι πρέπει να πάνε σπίτια τους. Κι αφού δεν έχουν την ευθιξία να πάνε μόνοι τους, θα τους στείλουμε εμείς την Κυριακή!

Η νεολαία συμμετέχει και αποφασίζει. Δίνει στον «Άλλο Δρόμο» και τον Στράτο Γεωργούλα τη διοίκηση του Δήμου Λέσβου για να έρθει επιτέλους στο προσκήνιο! Περπατάμε μαζί… τον «Άλλο Δρόμο»!

Αχιλλέας-Βασίλης Χατζηνικολάου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου με τον Άλλο Δρόμο

Μοιράσου το…

Leave a Comment